Tuesday, January 5, 2010

Video Marketing

Aan de video's op You Tube te veel verkeer hebben van zoekmachines vereist optimalisatie. Video's op zich aantrekken van meer verkeer naar hen. Dus aan te trekken massaal verkeer, een goed geoptimaliseerde video vereist:

Target Trefwoorden

Juiste trefwoorden selectie speelt een belangrijke rol in de optimalisatie van video. Elke video moet geen gebruik maken van meer dan twee of drie zoekwoorden. De zoekwoorden moet een weerspiegeling zijn precies idee van de video-inhoud. De geselecteerde zoekwoorden moet worden gebruikt in de titel, tags, omschrijving enz. Terwijl het maken van back links naar uw video deze doelgroepen trefwoorden worden gebruikt.


Aparte pagina voor elke video

Als u wilt sterke SEO voor je video moet je aparte pagina maken voor elke video. Zoals elke pagina heeft een unieke URL, elk van uw video's krijgen ook unieke URL

Het toevoegen van een Video Transcript

Afschriften genereren van gegevens die worden gelezen door zoekmachines als zoekmachines niet kunnen bekijken van uw video direct. De transcriptie gegenereerd voor uw video is een uitstekende manier voor extra gebruik van uw doelgroep zoekwoorden.

Het creëren van inkomende links

Terug Links van relevante en populaire websites, gericht op trefwoorden terwijl verwijzing naar de video zijn het meest gunstig voor video SEO. Terug links kunnen eenvoudig worden gecreëerd door het schrijven van blog reacties en detachering fora door het toevoegen van de URL naar uw video.

Bookmarking

Ter verbetering van video SEO moet u bladwijzer uw video in sociale bookmarking sites. Wanneer u uw video bookmark op al deze sites en gebruik uw zoekwoorden, inkomende links naar uw video worden gemaakt, dat verhoogt de kans op meer mensen bekijkt. Je moet ook plaats een link naar uw video, zodat bezoekers die net als het gemakkelijk kan een link toe te voegen aan uw video op een of meer sociale bookmarking plaatsen van hun keuze. Contact US

No comments:

Post a Comment