Monday, March 8, 2010

Outsourcing uitdagingen

Outsourcing heeft vele voordelen, maar het levert ook een aantal serieuze uitdagingen. Weinig van die uitdagingen kunnen zijn:

1. Selectie van geschikte offshore locatie - diverse problemen worden geconfronteerd tijdens het selecteren van een geschikte offshore locatie. Sommigen van hen zijn politieke en economische loyaliteit van het land, de taal en het talent van de lokale bevolking, de positie van de bestaande telecommunicatie-infrastructuur van de organisatie.

2. Vinden ideale outsourcing partner-verschillende factoren moeten worden beschouwd, terwijl de selectie ideale outsourcing partner. Zij zijn de kosten, expertise in het bijzonder de industrie, integratie capaciteiten, opleiding en kwalificatie vereist, customer service strategie van de outsourcing partner, het vermogen om de privacy van de onderneming informatie en kennis te behouden in de nieuwste technologie.

3. Dynamische uitdagingen: de verschillende uitdagingen worden geconfronteerd beheer uitdagingen, juridische bezwaren, tijdzone uitdagingen, communicatie en culturele risico, kennisoverdracht uitdaging, veiligheid risico's, en juridische kwesties.

4. Outsourcing in-house problemen: een aantal in-house problemen die kunnen ontstaan door het uitbesteden van zijn ondertekening voor projecten zonder voldoende voorbereiding, opvallend grote deals voor verkeerde redenen, het ontbreken van wettelijke en regelgevende expertise, passend werving, tekort aan technische expertise en up-front investeringen .
Contact US

No comments:

Post a Comment